• en
  • fr
  • pl
  • kontrast

Wkrótce kolejny nabór na stanowisko dyrektora MOSiR-u

Dodano: 08-07-2021
Po rezygnacji ze stanowiska dyrektora Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przez Tomasza Lasyka, zgodnie z procedurami burmistrz miasta Sanoka ogłosił nabór na to stanowisko, na stronie BIP. Ogłoszenie zostało opublikowane 1 czerwca br. i w związku z tym, że nie został wyłoniony żaden kandydat spełniający wymogi formalne, termin nadsyłania zgłoszeń został przedłużony do 18 czerwca.

Po przeprowadzeniu czynności rekrutacyjnych na to stanowisko, wyłonieniu kandydatów spełniających wymagania formalne i przeprowadzeniu rozmów kwalifikujących żaden z kandydatów nie mógł rozpocząć pracy na tym stanowisku w takim terminie, by zapewnić ciągłość zarządzania placówką. Wkrótce zostanie ogłoszony kolejny nabór, a do czasu jego rozstrzygnięcia, na stanowisko p.o. dyrektora został powołany Bogusław Rajtar.

Całość prezentowanej strony internetowej stanowi własność Gminy Miasta Sanoka i jest utworem w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (t.j. Dz. U. z 2019r. poz.1231). Zawartość serwisu WWW nie może być reprodukowana, rozpowszechniana ani publikowana, chyba że właściciel serwisu wyrazi na to uprzednią pisemną zgodę, z wyłączeniem wykorzystania dla celów niekomercyjnych i dla użytku osobistego.

SanOK
BIP SANOK

PIT

Darmowy Program PIT dostarcza firma PITax.pl Łatwe podatki w ramach projektu „Wspieraj lokalnie” prowadzonego przez Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych

Narodowy Spis Powszechny

Mieszkańcu, dowiedz się, na co idą Twoje pieniądze

Filmy:

Prezentacja Raportu o Stanie Gminy za 2020r. 06.07.2021r.
Konferencja prasowa 10.11.2020r.
Konferencja prasowa 12.03.2020r.
Powitanie burmistrza - I SanockieForum Gospodarcze (07.11.2019)
Jarmark Ikon 2020r."